7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@noisecontrol.dk

Er du I tvivl om, hvilken tørretumbler du skal investere i?

Her er 3 elementer, du bør have med i dine overvejelser For mange er en Tørretumbler uundværdige i hjemmet, da det danske vejr ikke tillader at tørre tøj udendørs hele århus rund. Der findes et stort udvalg af tørretumblere, men hvilke overvejelser bør du have, inden du køber? Læs med nedenfor.

1. Energiklasse

Energiklasse er en vigtig del af overvejelserne, da det ellers kan komme til at koste dig dyrt i el. Når man kigger på energiklasser kigges der på, hvor meget strøm, en tørretumbler bruger. Der kan være betydelige penge at spare, hvis du vælger din kommende tørretumblers energiklasse med omhu. Det kan derfor betale sig for dig, at investere lidt ekstra i en tørretumbler, der er mere energibevidst, og dermed sparer dig penge på den lange bane. Udover, at en tørretumbler, der er energibevidst skåner disse også miljøet. Dette er vigtigt at være bevidst om, specielt for dig, som anvender din maskine meget.

2. Kapacitet

Tørretumbler kommer i mange størrelser og kapaciteten af disse kan variere meget afhængigt af hvilken model, du vælger. Dette dækker altså over, hvor stor en mændge tøj, tørretumbleren kan kapere. Du bør derfor gøre op med dig selv, hvor stor en kapacitet, du har brug for i hjemmet og hvad dine behov er, for en tørretumbler. Her kan der spille flere faktorer ind – er i en stor familie, bør der overvejes en tørretumbler med større kapacitet. Disse vil dog også bruge mere energi, så selvom det virker fristende, at investere i den største, er disse nødvendigvis ikke de bedste.

3. Styresystem

Tørretumblere i dag kommer ofte i forskellige modeller og med forskellige styresystemer. Her skelnes der mellem tidsstyring og elektronisk styring. Ved tidsstyring er det dig selv, som bestemmer, hvilket program, som maskinen skal køre, og så kører maskinen dette program til fulde. Den elektroniske styring er nyere på markedet, og mere miljøvenlig og besparende. Her sætter du maskinen på et program, men det er maskinen selv der styre, hvornår vasken er færdig. Det kan dermed være mere relevant at vaske mindre vaske, uden at det koster dig en hel vask. Den elektroniske styring kan være dyrere, men vi foreslår du undersøger dine muligheder og vurdere, hvorvidt dette er nødvendigt for dine eller jeres behov. Det vigtigste er dog, at du vælger en langtidsholdbar og sikker tørretumbler, som kan være i hjemmet i mange år.